Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΑΛΛΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ....

Με στόχο να δημιουργήσει έναν σταθμό υψηλών προδιαγραφών, το ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης έκανε την έκπληξη και κατέληξε σε συμφωνία με τις Μινωικές Γραμμές με σκοπό την απόκτηση του κτιρίου Αθηνά, το οποίο, ως γνωστόν, διεκδικούσαν δήμος Ηρακλείου και Υπουργείου Πολιτισμού.
Το «φιλέτο» που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, ήρθε στην κατοχή του ΚΤΕΛ έναντι 4,5 εκατ. ευρώ και όπως δήλωσε στο cretalive ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης Μανώλης Χαχλιούτης, στόχος είναι σε έναν χρόνο από σήμερα ο σταθμός να λειτουργεί στις νέες εγκαταστάσεις.
Η συμφωνία, η οποία είναι επωφελής και για τις Μινωϊκές Γραμμές, έκλεισε  και οι υπογραφές «έπεσαν» την Τρίτη.
Θυμίζουμε ότι ......
....ο δήμος ήθελε να το αγοράσει, ενώ και επί υπουργίας Βουλγαράκη, είχε εξαγγελθεί από το υπουργείο Πολιτισμού η εξαγορά του, αλλά δεν περπάτησε ποτέ...
Το "Αθηνά" προοριζόταν για διοικητήριο μέσα από τη μελέτη του ανατολικού πολεοδομικού κέντρου, θεωρείται ιδανικό από γεωγραφικής άποψης αλλά και προσφερόμενης κτιριακής κάλυψης, μιας και αυτή φτάνει στα 7.900 τ.μ.
Ο Δήμος Ηρακλείου, τώρα, έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει, ποικιλοτρόπως, στην ανάπλαση της γύρω περιοχής.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: