Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΩΣ ΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ;

Άμα δίνεις υποσχέσεις πρέπει να τις κρατάς.... αλλιώς μην την δίνεις...φυσικά τον σέβεσαι περισσότερο όταν διαπιστώσεις ότι αυτά που του υποσχέθηκες δεν είναι άμεσα υλοποιήσημα  ..αλλά τουλάχιστον από τακτ (Ευρωπαϊκό) τον βρίσκεις κατ ιδίαν και του λες τους λόγους της αθέτησης...της υπόσχεσης σου!
Με απλά λόγια δεν κοροϊδεύεις κάποιον που επενδύει και συνάμα προσφέρει κοινωνικό καλό....περιμένοντας να βαρεθεί να σε ενοχλεί και αποφεύγοντας τον!!
 Αλλά θα μου πεις τόσα χρόνια αυτά μάθατε να κάνετε, αυτά ήταν τα έργα σας.....υποσχέσεις μη υλοποιήσημες!!!!
Κρίμα....
Από την άλλη που πας και συ ρε Καραμήτρο ξυπόλητος...αφού τα ήξερες και σου τα λέγανε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: