Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

6ος ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Ο Δήμος Κισάμου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου διοργανώνουν για 6η χρονιά έκθεση Κρητικών προϊόντων ποιότητας & ειδών λαϊκής τέχνης, με θέμα «Γεύσεις και αρώματα Κρήτης»
Η έκθεση θα διεξαχθεί στην παραλία του Γηπέδου από τις 9 έως 20 Αυγούστου 2013. Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά, η επιτυχία της και φέτος είναι δεδομένη αφού αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών και μία ακόμη αφορμή για επίσκεψη στην Κίσαμο.
Μέσω της έκθεσης αναδεικνύονται  ......
... οι ομορφιές του τόπου, η επιχειρηματικότητα του και η σημαντικότητα του Πολιτισμού του.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο είναι προγραμματισμένες προ διεξαγωγή Μουσικοχορευτικές παραστάσεις για την προβολή του πολιτισμού της Κρήτης και την περαιτέρω προσέλκυση επισκεπτών.
Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν, Βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί, Παραγωγοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Δήμοι.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου.
Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες  
Μαρακάκη Βίκυ τηλ: 2822340222
fax:2822083327
Email : koinofelisdkis@gmail.com
Αθητάκης Γιάννης τηλ 6942615250
Email : xaniaclub@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: