Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....

Αυτό για να εξηγούμαστε ..είναι μια ηλίθια φάρσα που κάποιοι επιτήδειοι πλάσαραν στο ίντερνετ και κάνει τον γύρο του κόσμου..... Αποτέλεσμα ήταν να επέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.....Δείτε τι έγραψαν.....
Η προσωρινή κρητική κυβέρνηση υπό τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, θα πλαισιωθεί μεταξύ άλλων από τους: Ολγα Κεφαλογιάννη, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι με επιστολή τους προς τον Αντώνη Σαμαρά ενημέρωσαν ότι προτιμούν να κρατήσουν την κρητική έναντι της ελληνικής υπηκοότητας....η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης εκτός από την ελληνική κυβέρνηση βρίσκει σύμφωνη και την τρόικα. Απόρρητη έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρει ότι στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα περισσότεροι από 50.000 υπάλληλοι έχουν ως τόπο διαμονής ή καταγωγής την Κρήτη.
Επομένως, η απόσχιση του νησιού θα λύσει τα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης αφού ο αριθμός αυτός υπερκαλύπτει το στόχο που έχει θέσει η τρόικα για αποχωρήσεις δημοσίων υπαλλήλων εντός του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: