Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ

O ειδικός Γραμματέας Διατροφής και Άθλησης του Υπουργείου Υγείας ο γνωστός μπασκετμπολίστας Κώστας Παταβούκας, γνωστοποίησε την πρόθεση του Υπουργείου να δημιουργηθεί ένα αθλητικό πάρκο υγείας στα Χανιά, σε συνεργασία με τον δήμο.
Το Πάρκο Υγείας θα υλοποιηθεί μέσα σε δημόσιο χώρο και στο πλαίσιο αυτό όπως ανέφερε ο κ. Παταβούκας αναμένεται να πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση στα Χανιά τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα λοιπόν...άμα έχεις καλές γνωριμίες στα υψηλά επίπεδα, σου κάνουν όλα τα χατηράκια κι ας μην υπάρχει ούτε σάλιο στα ταμεία.....Μπορεί μια εξαγγελία να μην είναι τίποτα, που ξέρεις όμως μπορεί κάποτε να υλοποιηθεί. 
-Αλήθεια εμείς δεν μπορούμε να τον φέρουμε από δω ......αθλητής του μπάσκετ ήταν ο Κωστάκης, να του κάνουμε και κανένα τραπεζάκι αστακουλάκια -τώρα που δεν τρώγονται λόγω ακρίβειας- να του δώσουμε και κανένα σουβενίρ-ρακόμελο είναι της μόδας- και να του εξηγήσουμε το πρόβλημα μας απλά και ωραία!!
-Κύριε Κώστα δεν έχουμε όχι μόνο τις στοιχειώδης υποδομές, αλλά ούτε μπασκέτα για να περάσουμε την ώρα μας....μήπως υπάρχει τίποτα και για μας; Θα μου πείτε τώρα μα δεν είναι επί των αθλητικών! Έ και σάμπως οι άλλοι που είναι κάνουν και τίποτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: