Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;

Πως φαίνονται ότι μας κυβερνούν άλλοι......Η Κομισιόν λοιπόν έβγαλε ανακοίνωση και λέει ότι η απελευθέρωση των ταξί στην Ελλάδα είναι ένα μέτρο υπέρ της ανάπτυξης και της αύξησης του ανταγωνισμού της ελληνικής οικονομίας και συνεπώς θα πρέπει να προωθηθεί.
 Πάντως οι ταξιτζήδες δεν θα παραδοθούν τόσο εύκολα ακόμα κι αν υπάρχουν παπαγαλάκια που μιλούν για διαφυγόντα κέρδη 1δις Ε από την απεργία τους ..είναι σκληρά καρύδια!!!
 Διαβάστε εδώ ένα καλό άρθρο για τον .....βλαχοδήμαρχο της κυβέρνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: