Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....

Καλοκαιρινό παζάρι αλληλεγγύης για την αγορά απινιδωτή για το Κέντρο Υγείας Κισάμου, πραγματοποιεί μια πρωτοβουλία ξένων μόνιμων κατοίκων της περιοχής και ντόπιων. Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου από τις 12 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ στην παραλία της Κισάμου, δίπλα στο γήπεδο. Στα 30 περίπτερα που θα τοποθετηθούν θα διατίθενται τοπικά προϊόντα, είδη δώρων, χειροποίητες δημιουργίες και πολλά άλλα αντικείμενα. Η πρωτοβουλία για το παζάρι αλληλεγγύης ήταν κατοίκων της περιοχής που διαπίστωσαν τις ανάγκες της Κισάμου για την αγορά ενός τέτοιυ μηχανήματος για το Κέντρο Υγείας Κισάμου.
- Κύριε υπουργέ μήπως μπορείτε να βάλετε τα υπόλοιπα.......για να τον αγοράσουμε;
Οι απινιδωτές σώζουν ζωές όταν υπάρχουν και ο ποιο απλός απινιδωτής (φορητός μπαταρίας) κάνει 1500Ε και οι διφασικοί 7500 Ε...πόσο λοιπόν μας κοστολάτε κύριε υπουργέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: