Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ........

Με πολλή χαρά βλέπομε κάθε προσπάθεια του Δήμου για αναβάθμιση της πιότητας ζωής των πολιτών, όπως οι μονοδρομήσεις των δρόμων που θα γίνουν. Επίσης πρέπει να επαινείται και η φιλοτιμία συμβούλων, που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Οι υπενθυμίσεις όμως και οι επισημάνσεις από τους πολίτες είναι επιβεβλημένες και δε σημαίνει ότι υποβαθμίζουν τις όποιες προσπάθειες. Πρέπει, ομως να γίνονται, όπως και πρέπει και ίδιοι να συμβάλουν με όποιο τρόπο, "για να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα".

Έργα υποδομής δεν μπορούμε να έχομε λόγω ένδειας, ας οριοθετηθεί όμως, από τους υπεύθυνους κάτι σαν πεζοδρόμιο μα λίγο ασβέστη, κόβοντας ξερόχορτα, και καλαμιές τουλάχιστον σε δρόμους που οδηγούν προς την παραλία. και μάλιστα σε αυτούς που η απέναντι πλευρά έχει κάπως σουλουπωθεί. Ας βρούμε τρόπο να σκεπάσομε κεντρικά χάλαρα. Ας ασπρίσομε τη καμαριανή γέφυρα !!! Μέχρι να γίνει γέφυρα.....
Είναι είσοδος του σπιτιού μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: