Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ

Τα χαρτιά που βγήκαν στην φόρα και τα έκανε διανομή ανα την Ελλάδα η Zougla.gr έχω μια υποψία ότι έκαναν φτερά από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη μας, πολλές μέρες πριν....τώρα πως έφυγαν ένας θεός ξέρει. 
Φυσικά αν παρατηρήσετε.... δεν είναι και επίσημα τα έγγραφα (σχέδιο) ..αλλά και δεν έχουν και αριθμό πρωτοκόλλου....πάντως με πολύ ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε, αν και πότε ο αντιπεριφερειάρχης τα έστειλε στην Αλκίφρονος και Πειραιώς γωνία!!! 
Να δούμε την ημερομηνία και τον αρ. πρωτ. του αυθεντικού και σταλμένου εγγράφου..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: