Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

Η χθεσινή μέρα 19 του Ιούλη 2011, είναι μια επετειακή μέρα για τον δήμο Κισάμου μιας και είναι η πρώτη μέρα που επίσημα πλέον άρχισαν να έρχονται τα ανταποδοτικά στα ταμεία του με την είσπραξη του 1 Ε και από τα καραβάκια. 
-Μάλλον ήθελαν φοβέρα και αυτό θα έγινε ...ας ελπίσουμε να μην βρουν άλλο πάτημα πλέον και να αποδίδουν κανονικά το ευρώ μιας και θα γλυτώσουν και απο πολλά κακά που τους σέρνουν .....δεν θα είναι πλέον υπόλογοι για την καθαριότητα αλλά και την τάξη στον Μπάλο, ούτε οι μόνοι διαχειριστές. Το επόμενο αγκαθάκι-αν δεν το ξεχάσει το παιδί- είναι το όριο επισκεψιμότητας, που μάλλον και αυτό θα λυθεί ή θα ξεχαστεί. Φυσικά μπορεί να κοροιδέψουμε και τους εαυτούς μας αν βάλουμε πρόσθετα τον όρο-800 άτομα την ώρα, αντί για την ημέρα. Εδώ πάμε πλέον για οικονόμα, σιγά μην μας ενδιαφέρουν τα φυσιολατρικά και τα Natura.

Δεν υπάρχουν σχόλια: