Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΟΓΝΩΝ

Λειτουργεί-θα λειτουργήσει-στελεχώνεται-ανασυντάσσεται-και άλλα πολλά υπόσχονται οι εκάστοτε υπουργοί αλλά η κοροϊδία δεν έχει τέλος...και το αποτέλεσμα το ίδιο
Στις 39 ανέβηκαν μέσα σε λίγες μόλις μέρες οι διακομιδές νεογνών από το Νοσοκομείο Χανίων στο Ηράκλειο καθώς η Μονάδα Νεογνών εξακολουθεί να είναι κλειστή από τον Μάρτιο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις αρχές του Ιουλίου μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί δέκα διακομιδές μέσω ΕΚΑΒ στον νομό Ηρακλείου.

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ) ΚΑΙ ΧΑΛΙ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ)ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΥΣ???ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ-ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ????ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑΣ.
ΠΟΛΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΗΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΑΣΑ ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ!!!!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ!!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΓΟΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ....ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!