Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

"Η περιοχή του κόλπου της Κισάμου, περιοχή εξαιρετικής σημασίας για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού Χανίων.... δεν είναι δυνατόν να γίνει αποθήκη καυσίμων"!!!!!
Μάλιστα ..αυτά από το γραφείο της κ. Κουρουπάκη..που μας θυμήθηκε μετά από κάμποσο καιρό, αλλά και ανακάλυψε ότι η περιοχή μας είναι πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης. 
Καλύτερα να μας βοηθήσετε να κάνουμε τον χωροταξικό σχεδιασμό και μετά θα κουβεντιάσουμε για τα υπόλοιπα....πάντως ένας-ένας μας καλοσκέφτονται οι βολευτές...έφυγε ο Μανώλης απο την μέση, και όλοι τρέχουν να πάρουν μερίδιο από την πιο υπανάπτυκτη περιοχή των Χανίων....αλλά που θα πάει δεν θα ξυπνήσουμε κάποτε..που θα πάει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: