Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΚΟΜΒΟΣ..ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Γράφουν τα Χ.Ν του Σαββάτου,σε ρεπορτάζ του Γ.Κώνστα!
Με ρυθμούς... χελώνας προχωρούν οι διαδικασίες για την εκπόνηση μελετών για τους κόμβους Γεωργιούπολης στον Αποκόρωνα, Δραπανιά στην Κίσαμο, αλλά και η ολοκλήρωση, επιτέλους, του κόμβου του Γαλατά.
Μοναδική θετική είδηση η ολοκλήρωση του κόμβου των Καλυβών και η διάθεσή του στους οδηγούς από χθες Παρασκευή. Σύμφωνα με την ΕΥΔΕ-ΒΟΑΚ που έχει την ευθύνη για τον βόρειο οδικό άξονα, οι καθυστερήσεις σε πολλά από αυτά τα έργα έχουν να κάνουν με την εξασφάλιση των αναγκαίων περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων καθώς εμπλέκονται πολλοί φορείς και παράγοντες ενώ σε άλλα έχουν να κάνουν με τον εργολάβο που ανέλαβε την κατασκευή τους αλλά δεν προχώρησε λόγω οικονομικής κρίσης.........
................και αναφέρει για τον κόμβο του Δραπανιά
Αναφορικά με τον κόμβο του Δραπανιά στην Κίσαμο ο κ. Αγαπάκης σημειώνει πως θα ενταχθεί σε μια "εργολαβία-σκούπα" στην οποία θα ενταχθούν επίσης και ορισμένοι παράπλευροι δρόμοι των κόμβων Γαλατά και Κολυμβαρίου που δεν έχουν ολοκληρωθεί.
"Για τον κόμβο του Δραπανιά προτεινόταν μια βελτίωση της κατάστασης σε επίπεδο πρότασης και όχι μελέτης. Προχωράει όμως μια διαδικασία μελέτης και στόχος είναι να ενταχθεί στην "εργολαβία σκούπα" μαζί με τον Γαλατά και το Κολυμβάρι. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα" σημείωσε ο ίδιος.
Το σύντομα κ. Αγαπάκη πόσα χρόνια είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: