Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

«Τρελές» αποδοχές σε δημοτικές επιχειρήσεις αποκάλυψε ότι εντοπίσθηκαν ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της  ΝΕΤ. Και μάλιστα όχι σε εύρωστους οικονομικά Δήμους, αλλά σε Δήμους χρεοκοπημένους ουσιαστικά ή στα πρόθυρα χρεοκοπίας έστω!
«Μου κάνει εντύπωση ότι δήμοι που είναι στο κόκκινο ή στο πορτοκαλί εμφανίζουν μισθούς, αποδοχές διευθυντών  ας πούμε 62.000 το χρόνο, τμηματαρχών 46.000 το χρόνο, μηχανολόγων 43.000 το χρόνο. Σε άλλες δημοτικές επιχειρήσεις παρατηρούνται αποδοχές της τάξεως των 87.000 το χρόνο για πανεπιστημιακής εκπαίδευσης υπάλληλο ή 60.000 το χρόνο για εργοδηγό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή 76.000 το χρόνο για οικονομολόγο και 50.000 το χρόνο για ηλεκτρολόγο και πολλά άλλα τέτοια παραδείγματα που δημιουργούν μια αίσθηση κοινωνικής αδικίας» τόνισε ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Ο κ. Ρόβλιας ανέφερε επίσης ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση παρεμβαίνει σε μισθούς και συντάξεις πολύ χαμηλότερους από τις αποδοχές στις οποίες αναφέρθηκε, θεωρεί ότι «είναι δίκαιο και εύλογο να μπει ένα πλαφόν σε αυτές τις αμοιβές και πολύ περισσότερο στους δήμους που είναι καταχρεωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: