Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

Ο1.10 π.μ και ακόμα παίζει η μουσική στην μικρή μας πλατεία....αλήθεια ποιον ενοχλεί η μουσική αυτή; Μάλλον κανένα που να έχει λίγο φιλότιμο ......ενοχλούνται μόνο τ΄αφεντικά ....της παραλίας.
Κάποτε πρέπει να μάθουμε να υπολογίζουμε και τους άλλους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβανόμενα ……Ενοχλημένος….. αν και προερχόμενος εκ τας κεφαλάς του δήμου τούτου κάποτε & τώρα και εις τον αιώνα των αιώνων αμήν…….. Διαμαρτυρόμενος πάσης της πλατειάς και της παραλίας της κωμόπολης ταύτης, εκ του Τελωνίου το σκατο το ανάγνωσμα….. μη βυθιζέτω και επιπλέων εις τον αφρό του κόλπου τούτου τούτου τούτου τούτου!!!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Καλά τα λες και συ αλλά ποιος μας ακούει;