Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

TO ANEKΔOTO TOY MHNA

 Τι είπε ο άνθρωπος.......
«H πατρίδα μας δεν είναι ούτε ανίσχυρη, ούτε ανυπεράσπιστη», τόνισε ο πρωθυπουργός. 
Αναφερόμενος στη δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, υπογράμμισε ότι «δεν επιτρέψαμε ούτε λεπτό, να συσχετιστεί με οποιονδήποτε τρόπο και από τον οποιονδήποτε με κρίσιμα εθνικά ζητήματα, ούτε και να εκληφθεί ως γενικότερη εθνική αδυναμία».
Ο κ. Παπανδρέου, με την κίνησή του να ενημερώσει προσωπικά τους πρέσβεις για τα εθνικά θέματα και με ιδιαίτερα θερμούς και κολακευτικούς χαρακτηρισμούς προς αυτούς, επιχείρησε να γεφυρώσει το χάσμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του τέως υπουργού Εξωτερικών και του διπλωματικού σώματος της χώρας.
Τους κάλεσε να συστρατευθούν για «να χτίσουμε στο εξωτερικό την πραγματική μας εικόνα, όταν μάλιστα αυτή έχει στρεβλωθεί ακόμα περισσότερο από την κακεντρέχεια λαϊκιστικών και ξενοφοβικών μέσων ενημέρωσης» τονίζοντας ότι η δουλειά τους «είναι καθοριστικής σημασίας» για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της Ελλάδας, «όχι μόνο για να υπερβούμε την κρίση, αλλά και για να υπερασπιζόμαστε από καλύτερη θέση τα εθνικά μας συμφέροντα σε όλα τα μέτωπα».
Αυτός που έκανε καθημερινή δυσφήμηση της Ελλάδος επί 2 χρόνια τώρα ζητάει συστράτευση..για να ανεβάσουμε το όνομα της Ελλάδος εκεί που της αξίζει.....καραγκιοζιλίκια σοσιαληστικά!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: