Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ.....ΡΟΥΦ.......

Πως "σπάει" μια απεργία; 
Μπορεί οι απεργιακές κινητοποιήσεις των απεργών ιδιόκτητων ταξί να έκοψαν την Ελλάδα στα δυο, να ανάγκασαν τους τουρίστες να  κουβαλούν τις βαλίτσες τους στους ώμους για να πάνε στα αεροδρόμια και τα λιμάνια για να ταξιδέψουν, καθώς οι αποκλεισμοί έδιναν και έπαιρναν, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τουρισμό μας και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, όμως υπήρξαν και απ ότι φαίνεται εξακολουθούν να υπάρχουν και κάποιοι που αν μη τι άλλο, εκμεταλλεύονται τέτοιου είδους καταστάσεις.
Αψευδής μάρτυρας, η φωτογραφία, με ταξιτζή, ο οποίος χθες το βράδυ, όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, παίρνει τουρίστες από παραλιακή οδό του Ρεθύμνου για κάποιο προορισμό.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν και άλλοι ιδιοκτήτες ταξί λειτουργούν με ανάλογο τρόπο.
Φυσικά το δικαίωμα στην εργασία δεν μπορεί να στερηθεί από κανένα εργαζόμενο. Όπως και το δικαίωμα στην απεργία.
Όχι όμως, μονά ζυγά όλα δικά μας... Το συνδικαλιστικό όργανο των ιδιοκτητών ταξί Ρεθύμνου, τι θέση  παίρνει;
ΠΗΓΗ 
Άρχισαν τα όργανα....φυσικά καλό το ρεπορτάζ, αλλά αν ήθελε ο ρεπόρτερ ας έδινε την φωτογραφία στο συνδικαλιστικό όργανο. Φυσικά προτίμησε να σβήσει το νούμερο και να το αναρτήσει...
Οι ρεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι με ποιανού το μέρος είναι; Ξέρετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: