Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

..αλλά μόνο γι' αυτούς!!!
Τη στιγμή που οι μισθωτοί χάνουν, κατά μέσον όρο 400 ευρώ το μήνα εδώ και ένα χρόνο, ελέω Μνημονίου, οι ανώτατοι άρχοντες είδαν μόνο κατά 12% μείωση των εξόδων παράστασης, δηλαδή μια μηνιαία περικοπή του «εξωφρενικού» ποσού των 190 ευρώ!
Η prionokordela.gr ανοίγει το φάκελο των παχυλών αμοιβών όλων αυτών που μας ζητάνε κι άλλες θυσίες, κι άλλες περικοπές, κι άλλο σφίξιμο στο ζωνάρι… Βουλευτές, υπουργοί, υφυπουργοί, υπάλληλοι Βουλής, πρωθυπουργός, όλοι ευνοημένοι και όλοι στις δικές μας πλάτες!
Ας μιλήσουν, λοιπόν, οι αριθμοί… Γιατί, λεφτά υπάρχουν, αλλά, όπως φαίνεται, τα μοιράζονται μόνο μεταξύ τους…
O αγαπημένος μας, λοιπόν, πρωθυπουργός, παίρνει τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ, προσαυξημένη κατά 40% ως έξοδα παράστασης, δηλαδή 2.800 ευρώ ή πιο σωστά 2.460 ευρώ μετά την περικοπή του 12%. Συνολικά, λοιπόν, λαμβάνει περίπου 9.460 ευρώ το μήνα ή περίπου 113.500 ευρώ ετησίως!

Μείνατε άφωνοι; Αφού το έλεγε ο άνθρωπος «λεφτά υπάρχουν»… Απλά, είχε παραλείψει να μας πει το «μόνο για μένα»…
Και συνεχίζουμε με τα «εκλεκτά» παιδιά της Αντιπροεδρίας…
Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, που έχουν και τη βουλευτική ιδιότητα, λαμβάνουν τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ μηνιαίως, με προσαύξηση 30% για τον αντιπρόεδρο και 20% για τους βουλευτές ως έξοδα παράστασης. Συνεπώς, ένας υπουργός ή υφυπουργός-βουλευτής λαμβάνει μηνιαίως 8.230 ευρώ ή περίπου 98.760 ευρώ ετησίως, ενώ ο αντιπρόεδρος λαμβάνει 8.900 ευρώ μηνιαίως ή περίπου 106.800 ευρώ ετησίως.
Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος μιλάει για «στρατιωτική πειθαρχία και είναι αντιπρόεδρος και υπουργός, παίρνει διπλό μισθό δηλαδή; 17.130 το μήνα ή 205.560 το χρόνο;
Όσο για το έτερον ήμισυ της Αντιπροεδρίας, έχουμε μια απορία μόνο… Πως τα φάγαμε μαζί, κύριε Πάγκαλε και όσα εσείς βγάζετε το μήνα, εμείς οι υπόλοιποι τα βγάζουμε το χρόνο;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: