Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΛΑΚΟΥΒΑΚΙΑ ΕΓΙΝΑΝ "ΛΙΜΝΕΣ"

Δεν ξέρω οι δημοτικοί μας σύμβουλοι από που πάνε στο δημαρχείο, αλλά μάλλον δεν χρησιμοποιούν τον παράλληλο της Ηρώων Πολυτεχνείου, γιατί αν περνούσαν από εκεί θα έβλεπαν την μικρή λίμνη που υπάρχει στο οδόστρωμα έξω από το ξενοδοχείο Μπικάκη. Οι κάτοικοι μιλούν ότι έχει και ψαράκια μέσα και μπορεί κάποιος να ψαρέψει......
Φτάνει πια με τον καθαρισμό της εθνικής -που ναι μεν είναι απαραίτητος- αν και έχω αμφιβολίες αν είναι δουλειά του δήμου, καιρός είναι να κλείσετε τις λακκούβες μες στην πόλη.
Φτιάχνουμε τα απ' έξω και αφήνουμε όλα τα κακά μες στην πόλη, γιατί;
Εντάξει ας ευχαριστηθεί ο περασιάρης τουρίστας, αλλά ας μην παραμελούμε και τους ντόπιους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: