Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ή Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ή Η Ν.Δ.....

Ο αρχιτέκτονας του χάους, κ. Ραγκούσης, προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες που έχει για τα προβλήματα που προκαλεί στον Τουρισμό και στην κοινωνία η απεργία των “ταξί” και να τις ρίξει στη Νέα Δημοκρατία.
Για το σκοπό αυτό, ισχυρίζεται ότι η απεργία υποκινείται, δήθεν, από τη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την κομματική ιδιότητα που έχει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ. 
Από σίγουρες πηγές στον Νομό Χανίων, κατατέθηκαν ως και σήμερα, 80 αιτήσεις για νέες άδειες ταξί...που απλά σημαίνει ότι ακόμα και στην μικρή μας πλατεία της μικρής μας πόλης, που σήμερα στοιβάζονται καμιά 10αριά μπορεί κάλλιστα να γίνουν 15........μαύρες μέρες .....και μάλιστα κατακαλόκαιρο μας περιμένουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: