Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΣΙΓΟΥΡΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Ο εμπορικός σύλλογος της πόλης μας, έχει σκοπό να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον διοικητή Χανίων αλλά και στο εδώ αστυνομικό τμήμα, σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε την Παρασκευή, με την "σβούρα" τεσσάρων περιπολικών με αναμμένους φάρους μέσα από την πόλη. Η όλη ενέργεια καθόλου δεν παρείχε σιγουριά και ασφάλεια στους κατοίκους και στους λιγοστούς τουρίστες, αντιθέτως σχολιάστηκε και δημιούργησε αναστάτωση, όλοι νόμισαν ότι κάτι σοβαρό συνέβη μέσα στην πόλη!
Η αστυνόμευση σίγουρα χρειάζεται και μάλιστα είναι γνωστά τα σημεία που πρέπει να γίνεται ο έλεγχος, η επίδειξη είναι που βλάπτει και την κοινωνία αλλά και το καλό πρόσωπο που έχουμε για την αστυνομία!! Εξάλλου ας σκεφτούμε και τους επισκέπτες μας....και το καλύτερο θα ήταν μια πεζή περιπολία ...αφού το Καστέλλι απ' άκρο σ' άκρο είναι μια ασκελιά δρόμος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: