Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ

Αν παρατηρήσετε στα έργα που γίνονται στην Κρήτη για τον ΒΟΑΚ, το μόνο μέρος που δεν γίνεται ούτε ένα, είναι το κομμάτι Κολυμβάρι-Καστέλλι. Οι τρεις ανισόπεδοι κόμβοι που χρειάζονται δεν υπάρχουν, οι διαγραμμίσεις σε άθλια κατάσταση και αν δεν υπήρχε το φιλότιμο των τοπικών συμβουλίων, από τα μέρη που περνά ο δρόμος, οι ασπαλάθροι και τα χόρτα θα έφταναν στην μέση της υποτιθέμενης εθνικής οδού. 
Τι με έπιασε απότομα και τα λέω ..έ όπως ξέρετε μιλάμε μόνο μετά από συμβάν..έτσι και χθες αργά το απόγευμα έγινε ένα τροχαίο στον κόμβο των Νοπηγείων, ανάμεσα σε δυο ενοικιαζόμενα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές. Αν η πολιτεία και ιδιαίτερα αυτοί οι καρεκλοκένταυροι που μας κυβερνούν έχουν λίγο τσίπα απάνω τους θα έπρεπε αμέσως να έφτιαχναν τουλάχιστον τους 2 κόμβους Νοπηγείων και Καλουδιανών .....από εκεί που περνούν καθημερινά οι μισοί τουρίστες των Χανίων....αλλά που τέτοια τύχη. Τα φτιάχνουν με σειρά...και η σειρά μας αργεί.
Φυσικά φταίχτες και οι ως και σήμερα δημοτικοί μας άρχοντες μας, που αδιαφόρησαν αλλά και αδιαφορούν   ..
Διαβάστε και αυτά τα ρεζιλίκια που μόνο αυτοί που κυβερνούν έχουν την δύναμη να λένε, χωρίς να έχουν επιπτώσεις  ....Δεν επιθυμεί τη λειτουργία της «ΚΡΗΤΗ Α.Ε.» ο περιφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: