Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΟ ΨΑΡΟΛΙΜΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μετά απο πολλά χρόνια θα δούμε και εργασίες στο ψαρολίμανο μας στην Λίμνη αφού μια μελέτη του ΛΤΝ Χανίων (120.000 ε) που οι εργασίες της ξεκίνησε χθες περιλαμβάνει διαμόρφωση του χώρου στα δυτικά με πλακόστρωση του χωμάτινου μώλου. Στην ίδια μελέτη περιλαμβάνεται και η επισκευή της νότιας προβλήτας που εδώ και κάμποσα χρόνια είχε πάρει επικίνδυνη κλίση και δεν ήταν λειτουργική. 
Μετά απο πολλά χρόνια λοιπόν θα διαμορφωθεί προς το καλύτερο ένα χώρος που ήταν πολύ παραμελημένος και πριν πολλά χρόνια αποτελούσε χώρο περιπάτου των Καστελλιανών. 
Αυτά τα μικρά που δεν μας ενδιέφεραν ποτέ αλλά έδιναν και δίνουν χρώμα στην πόλη θα έπρεπε να ήταν οι προτεραιότητες μας... 
Ας ελπίσουμε οτι κάποτε θα βρεθεί και ένας δήμαρχος να κάνει ένα πεζοδρόμιο απο το Μαύρο Μώλος ως και το Λιμάνι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: