Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..

Στο ρελαντί ο Νέος Κισσαμικός δίχως να εντυπωσιάσει κατάφερε και πήρε τους 3 βαθμούς απο τον Αστέρα Χαλέπας εξασφαλίζοντας την άνοδο και κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Χανίων, φτάνοντας τους 59 βαθμούς σε 23 παιχνίδια έναντι 52 του δεύτερου και 50 του τρίτου. 
Ο Μπερντίος στο 14ο λεπτό, ο Λευτέρης Κομπογεννητάκης στο 76ο λεπτό και ο Ντόντα στο 82′ ήταν οι σκόρερ της ομάδας μας, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει στο πρώτο ημίχρονο σε 1-1.
Επόμενο παιχνίδι με την Ασπίδα, την επόμενη Κυριακή και αυτό στο Δημοτικό στάδιο, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τον χρίσει και μαθηματικά πρωταθλητή, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.... τίτλο που θα πανηγυρίσουμε την τελευταία αγωνιστική 30 Απριλίου με το τελευταίο παιχνίδι μας με τον Αρη Βουκολιών στο Καστέλι.
Νέος Κισσαμικός(Λευτέρης Βεστάκης): Μαστοράκης, Κομπογεννητάκης Ζαχ., Σημαντηράκης (58′ Μπέκας), Παπαδάκης (78′ Γεωργανάς), Ζαχαριάδης, Καστανοπουλάκης, Γοναλάκης, Μπερντίος (84′ Γεωργουδάκης), Σταθάκης (58′ Μπρεδάκης), Κομπογεννητάκης Λευ., Ντόντα(78′ Ανουσάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: