Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΛΕΣ;

Τελικά το πες πες έφερε αποτέλεσμα και σήμερα ο ΝΕΣΚ, έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά της Σκαλίδη, δια αντιπροσώπου του,  ίσως πήγε και σε άλλους εμπορικούς δρόμους της πόλης, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του open mall.
Ένα απλό προφορικό ερωτηματολόγιο αν θέλουν να συνεχίσουν να είναι στο πρόγραμμα, αν έχει αλλάξει κάτι στην διάθεση των, και φυσικά να δουν αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι...  Αν θυμάμαι καλά γύρω στους 80 είχαν δηλώσει ότι θέλουν κάτι διαφορετικό στην πρόσοψη του μαγαζιού τους, αν και αυτό ήταν λάθος εξ αρχής και θα έπρεπε να ήταν υποχρεωτική η συμμετοχή όλων. Δεν μπορεί να δέχεται το ένα μαγαζί αλλαγή στην πρόσοψη και τ' άλλο να μην δέχεται γιατί έτσι σίγουρα θα δημιουργηθεί μια κακή εικόνα ... αχταρμά.
Τέλος πάντως φαίνεται ακόμα, ότι μάλλον αν προχωρήσει η ανάπλαση του open mall (ανοικτό κέντρου εμπορίου) ότι θα υπάρχουν δύο ταχύτητες δημιουργίας, η μία από τον εμπορικό σύλλογο που θα προσέξει περισσότερο το κομμάτι μαγαζί και από την άλλη ο δήμος που θα πρέπει να κάνει όλα αυτά που έχουν εκπονηθεί με μελέτες αλλά δυσκολοφαντάζει να πραγματοποιηθούν.
Το ζόρισμα κάνει καλό σε όλους..... ας ελπίζουμε οτι δεν ειναι λόγω του στριμώγματος και θα συνεχίσουν να κανουν αυτό για το οποίο εκλέχτηκαν αν όχι όλοι οι περισσότεροι.
Και ναι την φωτογραφία την τράβηξα εγώ κύριε πρόεδρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: