Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ


Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αναβάθμισης και βρίσκονται σε εξέλιξη. Καθ’ υπόδειξη των επιβλεπόντων μηχανικών του έργου, το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό έως και το τέλος των εργασιών.
Λόγω της ανακατασκευής, η βορεινή περίφραξη δε υφίσταται και παρακαλείσθε να μην εισέρχεστε στο στάδιο προς αποφυγή πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος.
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: