Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΕΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

 Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στην πόλη της Κισάμου είχαμε σήμερα, μάλιστα τα δυο τρία που έπεσαν αφορούσαν επαγγελματίες. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις, είμαστε και μεις ολίγον υπεράνω νόμου και το αποτέλεσμα είναι να μην βγει το...μεροκάματο σήμερα για κάποιους.
Προσοχή λοιπόν...γιατί έρχονται απο εκεί που δεν το περιμένεις...
Εν το μεταξύ και η άλλη ύποπτη υπόθεση, πριν 2 μέρες, με συμπτώματα Κορωνοιού στην Κίσαμο, που μεταφέρθηκε στα Χανιά αμέσως για περαιτέρω εξετάσεις αποδείχτηκε τελικά καθαρή. Έτσι όλα τα περιστατικά απο χωριά της δυτική Κισάμου είναι καθαρά... και πρόκειται για απλά ιώσεις, όπως ενημέρωσαν άνθρωποι του Κέντρου Υγείας Κισάμου. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να μας καθησυχάζει... αντίθετα θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας ακόμα κι αν δεν ή πιστεύουμε στις.. συνωμοσίες. Ο Κορωνοτέτοιος υπάρχει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: