Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Το έχουμε επισημάνει και το γράψαμε και χθες ... το κυκλοφοριακό ειδικά στο κέντρο της πόλης είναι χάλια, μάλιστα όταν μπαίνει ένα σήμα που και αυτό παραβιάζεται απ όλους μας, τότε η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Δρόμοι ανοίγουν, δρόμοι κλείνουν, ανάλογα τον εκάστοτε δήμαρχο, αποφάσεις δεν τηρούνται ευτυχώς είμαστε σώοι....
Δείτε την ανάρτηση της Χρύσας παρακάτω για να καταλάβετε τι λέω.
"Αυτοί που αποφάσισαν στην κάτω πλατεία να ανοίξουν τους δρόμους, οι μισοί ανοιχτοί οι άλλοι κλειστοί, να έρθουν να μου ζητήσουν συγγνώμη!! Η κατάντια που έχουν δημιουργήσει στην κάτω πλατεία είναι αυτή. Το παιδί μου 10 εκατοστά πιο πίσω να ήταν θα το κλαίγαμε αύριο. Ευτυχώς η μόνη απώλεια είναι το πατίνι.."
Χρ. Θ.

Τα πάντα είναι ένα ..καλά θα δούμε σε αυτήν την πόλη...όμως κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν όλοι το νόημα των αποφάσεων αλλά και των σωστών επιλογών, που μπορεί να μην τις έχουμε πάρει εμείς αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να τις εφαρμόζουμε και όχι να παίρνουμε νέες ή να αγνοούμε τις προηγούμενες επειδή τις πήρε κάποια άλλη δημοτική αρχή.
Τον σταυρό μας λοιπόν κάθε μέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: