Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΜΕ

Σε καταγγελίες για χρηματισμό Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στα Χανιά, προχώρησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο κ. Πολάκης, στον απόηχο της εισήγησης για άρση της ασυλίας του, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης... όπως αναφέρουν τα Χανιώτικα Νέα.
Στην ανάρτησή του, ο Χανιώτης βουλευτής σχολιάζει μεταξύ άλλων για τον εκδότη Κουρτάκη τα εξής: «είπα πως έριξε λάσπη για μένα και λεφτά σε τοπικά μέσα για να βγει η ΝΔ πρώτη στα Χανιά και να μη βγω εγώ Βουλευτής!!! ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και για τους τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης που έριξε αυτός και κάποια από τα τοπικά μέσα στα Χανιά». Ο Χανιώτης βουλευτής διαμηνύει πως: «ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, θα σας αποκαλύπτουμε και ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ!! Παύλος Πολάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ εκλεγμένος με 15.500 σταυρούς δηλαδή 15.500 μαχαιριές σε εσάς!».

Καλό είναι να μας πει βέβαια κιόλας... ποια είναι αυτά που τα παίρνουν.... θα έχει πλάκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: