Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ....

Άνοιξε όπως τα λέγαμε ο δρόμος από το Κολυμβάρι (κάποιοι θέλουν φοβέρα) και η Καλυδωνία προς το παρόν αποτελεί παρελθόν... Φυσικά θέλει προσοχή για να μην πάθουμε τα ίδια που έπαθαν στα Μεγάλα Χωράφια χθες, και μάλλον πρέπει να κινηθούμε άμεσα και μεις για αναβολή των έργων ... μιας και η μελέτη στα Μεγάλα Χωράφια αφορά και την Κίσαμο ...
"Έργα αντιμετώπισης των κατολισθητικών φαινομένων στις θέσεις Μαυρομούστακο και Μεγάλα Χωράφια του Β.Ο.Α.Κ., στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων».
Ελπίζω να το αναβάλουν το έργο όπως έπραξε μετά και τις πολλές φωνές ο Αντιπεριφερειάρχης ... γιατί αν δεν το αναβάλλουν, μας βλέπω να πηγαίνουμε τώρα απο Πλακάλωνα... και όλοι ξέρουμε τι δρόμος είναι απο τα Πλακάλωνα.
Κορώνα γράμματα το τρακάρισμα ειδικά με τα τόσα φορτηγά και ενοικιαστικά που κυκλοφορούν.
Θα φανεί... αν θέλουν να μας τιμωρήσουν...


Δεν υπάρχουν σχόλια: