Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΙΟ ΧΩΡΙΟ

Στο αυτόφωρο για παθητική κακοποίηση σκύλου στο Νιο Χωριό Γραμβούσας.
Όπως αναφέρει στην σελίδα του ο Φιλοζωικός σύλλογος Χανίων  .....
- Πριν λίγες μέρες (8-10) ενημερωθήκαμε από περίοικους ότι σε ερημική περιοχή κοντά στο Νιο Χωριό Γραμβούσας, υπάρχει ένας αλυσοδεμένος σκύλος. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες
Ο σκύλος-χρώματος λευκού- βρίσκεται πολύ καιρό στο σημείο χωρίς σπιτάκι δεμένο σε μία ελιά ενώ για φαγητό έχει εντόσθια και υπολείμματα ζώων. Είναι δεμένο με πολύ μικρή αλυσίδα,ενώ ο ιδιοκτήτης πηγαίνει σπάνια και μένει στο Νιο Χωριό Γραμβούσας.
Ο σκύλος είναι πολύ αδύνατος, ενώ τον έχουν δει πολλές φορές να χτυπάει το σκύλο και να του φέρεται άσχημα….»
Στείλαμε αναφορά στο αρμόδιο ΑΤ Κισάμου και στις 11-10 η αστυνομία εντόπισε το σκύλο και τον κηδεμόνα, τον οποίο συνέλαβε και τον οδήγησε στο τμήμα.
Όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του τμήματος κος Χατζής, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ βεβαιώθηκαν τα διοικητικά πρόστιμα αφού η αστυνομία διαπίστωσε ότι δεν τηρούνται οι κανόνες ευζωίας ήτοι «ήταν αλυσοδεμένος και στερούνταν καταλύματος, δεν έφερε ηλεκτρονική σήμανση, δεν υπήρχαν τα προβλεπόμενα σκεύη νερού και φαγητού και ο χώρος ήταν βρώμικος και γεμάτος περιττώματα.»
Ο σκύλος απομακρύνθηκε  από το σημείο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: