Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ

Μετά το Κλειστό Γυμναστήριο Κισάμου (του οποίου ήδη ξεκίνησε η υλοποίηση), ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό έργο του δήμου Κισάμου μπαίνει σε διαδικασία κατασκευής. Το γήπεδο Πλατάνου, το οποίο στο παρελθόν προϋπήρχε ως χωμάτινο και σήμερα δεν χρησιμοποιείται, θα είναι το δεύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο στον δήμο, καθώς έως τώρα υπάρχει μόνο το Δημοτικό Στάδιο Κισάμου (που έχει επίσης ανακατασκευαστεί τα τελευταία χρόνια από την Περιφέρεια Κρήτης).
Σήμερα παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη έπεσαν οι υπογραφές για τη σχετική προγραμματική σύμβαση μεταξύ δήμου και Περιφέρειας, καθώς το έργο, προϋπολογισμού 365.000 ευρώ, θα υλοποιηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Π.Ε. Χανίων.
Ο Δήμος Κισάμου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή, τόσο για την χρηματοδότηση του έργου, όσο και για την ανάληψη του ρόλου του Φορέα Υλοποίησης του, από τις τεχνικές υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Χανίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: