Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών και η Προϊσταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου  Κισάμου, ευχαριστούν το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Κισάμου, "Η  Κοινωνική Πρόνοια", για την προσφορά του χρηματικού ποσού των 250ε για τη Λογοθεραπεία ενός παιδιού του νηπιαγωγείου μας που είχε ανάγκη.
Συγχαίρουμε και επικροτούμε την ευαισθησία τους σε τέτοια θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παιδιά.
Ευχαριστούμε θερμά και καλή συνέχεια στο θεάρεστο έργο τους.
Τέλος ευχαριστούμε τους "Νέους Ορίζοντες" που βρίσκονται πάντα δίπλα μας και ευχόμαστε σε όλους "Καλό Καλοκαίρι".
Εκ μέρους του Νηπιαγωγείου
Η Προϊσταμένη
Κριθινάκη Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια: