Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Στον εισαγγελέα κατέληξαν σήμερα δύο άνδρες από χωριό της Κισάμου με καταγγελίες για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών.
Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν οι δύο άνδρες (πατέρας και γιος) προκάλεσαν δολιοφθορές σε χωράφι ιδιοκτησίας ενός συχωριανού τους, με τον οποίο φέρεται να είχαν από καιρό διαφορές, κτηματικής φύσεως, προκαλώντας ζημιές σε λάστιχα ποτίσματος.
Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού, προσέλαβε εργάτη ο οποίος πήγε στο σημείο για να αποκαταστήσει τις ζημιές και ήρθε αντιμέτωπος με τους «θερμόμαιμους» δράστες οι οποίοι, μετά από καβγά προέβησαν σε ξυλοδαρμό του, με τον άνδρα να οδηγείται στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου.
Αφού ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι για τον ιδιοκτήτη του χωραφιού  που είχε δει την περιουσία του να καταστρέφεται και αφού οι απειλές συνεχίστηκαν από μεριάς των δραστών, αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον τους για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Σε καταγγελία προχώρησε επίσης και ο εργάτης, τον οποίον ξυλοκόπησαν.
Τελικά, ο εισαγγελέας, αφού απολογήθηκαν, αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: