Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Είναι καιρός και μετά απο 4 χρόνια προσπαθειών, να φύγει απο το συγκεκριμένο σημείο η ταμπέλα των ταξιτζήδων και να πάει βορειότερα.. εκεί που βάσει της επικαιροποιημένης απόφασης του δήμου μας γινεται πιάτσα...
 Αν έχουμε ένα χώρο που πρέπει να τον κρατάμε καθαρό και να μην τον γκρούβομε με κάθε λογής επιγραφές ειναι το Μουσείο μας...κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν και νομίζουν οτι με ταμπέλα θα κερδίσουν τις καρδιές των αγαπητών ταξιτζήδων... ας καταλάβουμε τι και ποιο πρέπει να διαφυλάξουμε αφού ειβναι γνωστό εντός της πόλης τα αξιοθέατα ειναι σε χειμέρια νάρκη.

Την επικαιροποίηση της απόφασης 2/2022 με ΑΔΑ Ε488ΩΕΖ-ΑΛΞ με θέμα «ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΑΜΟΥ» βάσει Μελέτης Προσωρινής Ρύθμισης της Κυκλοφορίας στην πόλη της Κισάμου και συγκεκριμένα:
1. Την πεζοδρόμηση των οδών Αναγνώστου Σκαλίδη, Καμπούρη, Πλατείας Τζανακάκη και του Τμήματος της Ομογενών Αμερικής μεταξύ Παπαγιαννάκη και Σκαλίδη από 7.00μμ – 6.00πμ της επομένης
2. Πεζοδρόμηση της Παραλιακής οδού, καθ΄ όλο το 24/ωρο.
3. Την δημιουργία πιάτσας ταξί στο Βόρειο τμήμα της Πλατείας Τζανακάκη (προέκταση οδού Τομπάζη)

Μάλιστα όπως έμαθα το Δ.Σ των ταξί της πόλης δεν έχει καμιά αντίρρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: