Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

5ος ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΛΕΡΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16

Την 5η θέση στο Νότιο Όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16 κατέκτησε ο αθλητής της Θύελλας Κωνσταντίνος Καβαλέρης στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση 41.78 μέτρα,  ενώ ο ίδιος αθλητής κατετάγη έκτος στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με βολή στα 13.33 μέτρα. Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουλίου στο Δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας και συμμετείχαν αθλητές από τα σωματεία της Αττικής, της Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τα νησιά του Νότιου Ιόνιου, Χίου, Σάμου, Λέσβου και Ικαρίας.

Το Σαββατοκύριακο  η αγωνιστική δράση για την ομάδα της Θύελλας συνεχίστηκε στο Ηράκλειο στους αγώνες Κνώσεια 2023 στους οποίους ο Σταύρος Σημαντηράκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με επίδοση 15.43 μέτρα επιβεβαιώνοντας την καλή αγωνιστική του κατάσταση ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Στίβου Κ18 το οποίο θα διεξαχθεί  το διήμερο 1-2 Ιουλίου στο Πανπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: