Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Ταμπουρωμένος στο σπίτι του βρίσκεται ένας άνδρας μαζί με τη γυναίκα του και απειλεί να τινάξει με δυναμίτη τα πάντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι του για να τον συλλάβει καθώς ο εισαγγελέας είχε βγει ένταλμα σύλληψης επειδή ο εν λόγω άνδρας είχε πάρει τηλέφωνο και είχε απειλήσει να βάλει βόμβα στην εισαγγελία.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί σπίτι του, εκείνος βγήκε με μαχαίρι και επιχείρησε να τους επιτεθεί, ενώ παράλληλα κρατούσε μασούρια με δυναμίτη.
Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι του απειλώντας ότι θα προκαλέσει έκρηξη με τον δυναμίτη.
Αμέσως κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη της αστυνομίας υπό τον συντονισμό του Α.Τ. Κισάμου. Έξω από την οικία την οποία έχουν αποκλείσει, βρίσκονται αστυνομικοί, ειδικές δυνάμεις, ψυχολόγος και διαπραγματευτής της αστυνομίας, προσπαθώντας να τον αποτρέψουν.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: