Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΑΚΙ......ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ

Τα θέματα της ποιότητας ζωής του δήμου Κισάμου με πολύ ενδιαφέρον αυτά που συμβαίνουν στο (Ε)Λαφονήσι.
1. Χορήγηση έγκρισης Εισόδου – Εξόδου, εκτός οικισμού Χρυσοσκαλίτισσας, για τον «Υπαίθριο χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης αυτοκινήτων (Περίφραξη & γραφείο κίνησης – πρόχειρη κατασκευή)» ιδιοκτησίας «Μ Σ»
2. Χορήγηση απαλλαγής έγκρισης Εισόδου – Εξόδου (έγκριση απότμησης-υποβιβασμού πεζοδρομίου) εντός σχεδίου πόλεως «Καστέλι Επέκταση» για «Κατασκευή μεταλλικών περγκολων, υπαίθριων χώρων στάθμευσης και λειτουργική συνένωση οικοπέδων» ιδιοκτησίας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε..
3. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ- ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ
4.  Κυκλοφορία τουριστικών τρένων στην περιοχή Ελαφονησίου.
5. Ειδικότεροι όροι και προϋποθέσεις δραστηριοποίησης στο πλανόδιο εμπόριο – (καντίνες,) σύμφωνα με το άρθρο 55 παρ. 3 του Ν.4849/(ΦΕΚ 207/05-11-2021.Σχετικό: έγγραφο περιφέρειας Κρήτης με αρ. πρωτ. 164185/23.05.2023.

Θέλουν να κρυφτούν αλλά δεν μπορούν... θα απαγορεύσουν αν το διαβάζω σωστά την στάση - στάθμευση κατά μήκος του δρόμου προς το Λαφονήσι, αφού πλέον έχουμε τα ιδιωτικά παρκινγκ και φυσικά άδεια για τρενάκι για να μαζεύει αυτούς που δεν μπορούν να πηγαίνουν ως την μπάρα με τα πόδια- απο εκεί και κάτω δεν πάει το τρενάκι.. Πάλι προχειροδουλειές και πάλι ιδιωτικά... τελικά έχουν δίκιο οτι στείλατε τον κόσμο όλο στις παραλίες της Φαλάσαρνας με αυτά τα ρεζιλίκια που συνεχίζεται εκεί κάτω...
Επόμενο βήμα η ίδρυση δημοτικής αστυνομίας μόνο για το Λαφονήσι... δεν έχουν τέλος οι προχειροδουλειές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: