Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

«ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»-ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, 07 Ιουνίου 2023 στο Θεοχαράκειο Αθλητικό Κέντρο, το πρόγραμμα "Τρίποντα στα Σχολεία", της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Στη δράση συμμετείχαν οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών σχολείων Κισάμου, του Δημοτικού σχολείου Δραπανιά και του Δημοτικού σχολείου Πλατάνου, στους οποίους δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια για την συμμετοχή τους από τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισάμου.
Σκοπός του προγράμματος ήταν να έρθουν σε επαφή και να αγαπήσουν οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες το άθλημα του μπάσκετ και να τους δοθούν τα κατάλληλα ερεθίσματα ώστε να συνεχίσουν να αθλούνται περαιτέρω.
Ο Δήμος Κισάμου ευχαριστεί την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Δημητρουλάκη Φρόσω, τους καθηγητές φυσικής αγωγής που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τα παιδιά, τον Ερυθρό Σταυρό που για ακόμα μία φορά παρείχε υγειονομική κάλυψη κατά τη διάρκεια της δράσης, και το ΚΤΕΛ με τη βοήθεια του οποίου έγινε η μεταφορά των μαθητών από τα σχολεία τους.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: