Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ο Δήμος Κισάμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και θέλοντας να ενημερώσει-ευαισθητοποιήσει τους μαθητές των σχολείων μας διοργανώνει δράσεις για τις 3 και 4 Δεκέμβρη σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου και με την ηθοποιό - σκηνοθέτη Θεώνη Κουτσουνάκη.
Πρόγραμμα: 3/12/2019Α. 
Ομάδα μαθητών από τα 2 Γυμνάσια θα συναντηθούν με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισάμου για αθλοπαιδίες και εικαστικές δημιουργίες.
Β. Ταυτόχρονα στα Λύκεια θα πραγματοποιηθούν βιωματικές δράσεις από το Κέντρο Κοινότητας με συντονίστρια την κ. Χρυσηίδα Πευκιανάκη.
Στην είσοδο του Δημαρχείου Κισσάμου θα εκτεθούν οι εικαστικές δημιουργίες των μαθητών των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων μας.
4/12/2019Α. Ομάδα μαθητών από τα Λύκεια (ΕΠΑΛ-ΓΕΛ) θα συναντηθούν με μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισάμου συμμετέχοντας σε βιωματική δράση υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού-σκηνοθέτη κ. Θεώνης Κουτσουνάκη.
Β. Στα Γυμνάσια το Κέντρο Κοινότητας με την καθοδήγηση της κ. Χρυσηίδας Πευκιανάκη θα πραγματοποιήσουν σχετικό πρόγραμμα βιωματικών δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: