Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Η αρνητική εξέλιξη του θέματος "ΛΥΚΕΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ" που ομολογουμένως θορύβησε πολλούς έκανε και τον υφυπουργό παιδείας να προγραμματίσει επίσκεψη στην Κίσαμο το Σάββατο. Δεν ξέρω τι θα μας πει ο υπουργός, αλλά σίγουρα κάτι θα "κρατάει" για να μας απαλύνει τον πόνο. Θεωρώ οτι και να είναι αυτό όμως η σχολική χρονιά πάει σχεδόν χαμένη για τα περισσότερα παιδιά ειδικά άμα αποφασίσουν να τα μετακινήσουν.
- Πάντως στο ερώτημα μου, που του είχα κάνει στην προηγούμενη μάζωξη για το ίδιο θέμα .. ποιος είναι υπεύθυνος για το σχολικό συγκρότημα αν συμβεί κάτι ως τον Μάη που προγραμμάτιζαν την επισκευή του σχολείου .... θα του κάνω και το Σάββατο.
Είπαμε πολιτικά παιχνίδια πάνω στις πλάτες των μαθητών δεν παίζουμε... και όποιος το διανοηθεί να κάνει είναι χαμένος από χέρι. Το σχολικό συγκρότημα δεν έπρεπε να είχε ανοίξει φέτος, αυτός ήταν ο στόχος πολλών από την αρχή... μάλιστα κάποιοι από εμάς κατηγορηθήκαμε για αυτό σαν υποκινητές... τελικά μάλλον είχαμε δίκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: