Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

Όπως μαθεύτηκε *….. 
Από την 1η του Δεκέμβρη, πρέπει να προσέχουμε πολύ, να προσέχουμε μην μας συμβεί τίποτα σοβαρό και χρειάζεται μεταφορά σε νοσοκομείο ή στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, ειδικά απόγευμα ή βράδυ ….. γιατί όπως έγινε γνωστό ένας οδηγός του Κέντρου Υγείας Κισάμου συνταξιοδοτήθηκε και δεν αντικαταστήθηκε ακόμα. Έτσι μια βάρδια μένει στον αέρα.
Το φαινόμενο αυτό έχει ξαναπαρουσιαστεί και το 2016 και ευτυχώς τότε καλύφτηκε προσωρινά με τους εθελοντές οδηγούς που εκπαιδεύτηκαν για τον λόγο αυτό.....έως ότου έλθει κάποιος μόνιμος. Ελπίζω οτι και τώρα θα συμβεί το ίδιο και η 7η ΥΠΕ θα κάνει αυτό που πρέπει γρήγορα... πάντως οι εθελοντές υπάρχουν και όπως έμαθα είναι και πρόθυμοι για να βοηθήσουν.

* Είμαι σίγουρος οτι η διοίκηση του Κέντρου Υγείας έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για αντικατάσταση του συνταξιοδοτημένου οδηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: