Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ

Μετά απο σύσκεψη στην δευτεροβάθμια διεύθυνση Χανίων, που έγινε από τον κ Ζερβάκη και συμμετείχαν οι διευθυντές των Λυκείων κ. Παπαευαγγέλου, κ. Ζουριδάκης, οι διευθυντες των γυμνασίων Κισάμου, αλλά και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι κ. Χαχλάκης και κ. Χριστουλάκης αποφασίστηκε όπως τα Λύκεια απο τις επόμενες μέρες να φιλοξενηθούν προσωρινά το μεν ΓΕΛ στο 2ο Γυμνάσιο το απόγευμα και το ΕΠΑΛ στο 1ο Γυμνάσιο  και αυτό απόγευμα, με εργαστήρια στον Ταυρωνίτη.
Χρειάζεται μεγάλη κατανόηση και δύναμη πλέον μιας και εκτός του ότι το πρόγραμμα όλων των παιδιών αλλάζει, αλλάζει και το επαγγελματικό κομμάτι της πόλης απο την μια στιγμή στην άλλη, αφού είναι γνωστό ότι ο κ. Ζερβάκης δεν τον ενδιαφέρει και πολύ τι θα γίνουν και που θα πάνε οι ώρες των φροντιστηρίων όσο και των άλλων υποχρεώσεων των παιδιών όπως οι προπονήσεις σε μπάσκετ ποδόσφαιρο ή οι σχολές χορών..
Μια κατάσταση που δεν ξέρω αν βγει σε καλό, πάντως χρειάζεται κατανόηση προς το παρόν .. και σωστές κινήσεις ώστε αυτό που αργά ή γρήγορα θα μας συνέβαινε να μην γίνει μόνιμο. 
                                                       φωτο flashnews
Αύριο θα συνεδριάσουν τα μεγάλα κεφάλια στην Αθήνα και ελπίζω να βρουν την οριστική λύση που αρμόζει για τα παιδιά μας κατά αρχάς, αλλά και για την πόλη. 
Η ευθύνη πλέον για ότι θα συμβεί απο δω και πέρα σε αυτούς που αμέλησαν και αδιαφόρησαν... πράγμα που έχει τονιστεί κατ επανάληψη δίχως να ιδρώνει κανενός το αυτί τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: