Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
 Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο μπάσκετ. Η ομάδα των Παμπαίδων σε μία καταπληκτική πορεία και ύστερα από πέντε (5) αγωνιστικές κατετάγη πρώτη στον 2ο Όμιλο ενώ η αντίστοιχη ομάδα των Παγκορασίδων έλαβε την πέμπτη θέση στον 1ο Όμιλο.
Αναλυτικότερα, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου οι Παγκορασίδες του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου αγωνίστηκαν με την αντίστοιχη ομάδα ΟΑΧ 2000 στο κλειστό γήπεδο της Σούδας. Ύστερα από έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον ηττήθηκαν με σκορ 46-25. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι Παγκορασίδες του Ομίλου γιατί έως το 3ο δεκάλεπτο ο αγώνας ήταν πολύ αμφίρροπος. Στο 4ο δεκάλεπτο και μετά από τα αυστηρά σφυρίγματα των διαιτητών στέρεψαν την δυνατότητα στις Παγκορασίδες να παλέψουν για την πρώτη τους νίκη.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, οι Παμπαίδες του Αθλητικού Ομίλου αγωνίστηκαν και αυτοί με την ίδια ομάδα, ΟΑΧ 2000, επίσης στο κλειστό γήπεδο Σούδας και επικράτησαν με σκορ 65-35. Η ομάδα των Παμπαίδων ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος και αήττητοι βρίσκεται στην πρώτη θέση. Σε αυτό τον αγώνα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν δέκα τέσσερις παίκτες, εκ των οποίων οι δύο για πρώτη φορά. Η εξέλιξη των Παμπαίδων είναι εμφανής και αυτή φαίνεται και στα αποτελέσματα. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου να κλέβει τις εντυπώσεις. Η τελευταία φάση του αγώνα ξεσήκωσε τους οπαδούς και των δύο ομάδων, όταν στο τελευταίο ριμπάουντ του αγώνα ο Καστανοπουλάκης Σήφης κάνοντας δύο τρίπλες και βλέποντας ότι τελειώνει ο χρόνος σούταρε πολύ πριν το κέντρο του γηπέδου με την μπάλα να καταλήγει στο καλάθι χαρίζοντας το ωραιότερο τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα παρόμοιο με αυτό του Δημόπουλου Παναγιώτη στο περτσινό πρωτάθλημα.
Για τις Παγκορασίδες συμμετείχαν: ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΣ, ΛΕΚΟΤΟΝΕΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΑΡΤΙΝΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 10, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 11, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ 4, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΖΑΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Για τους Παμπαίδες συμμετείχαν ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 4, ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 13, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2, ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 19, ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ ΣΙΜΩΝΑΣ 2, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6, ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ 2, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 2, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 11, ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: