Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ

ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ
Ευρισκόμενοι στο μέσο της Δημοτικής περιόδου και σύμφωνα με το Νόμο επιβάλλεται να προκύψουν ξανά, αποφάσεις αλλαγής προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων και γενικότερα των αιρετών που βρίσκονται σε επιτελικές θέσεις. 
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όσους Δημοτικούς Συμβούλους δέχτηκαν στο πρώτο μισό της θητείας μας, να αναλάβουν επιτελικές θέσεις, για να μπορέσει να προχωρήσει η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους της ομάδας μας, οι οποίοι για δικούς τους λόγους δεν ανέλαβαν επιτελικές θέσεις, αλλά παρέμειναν πιστοί στην προεκλογική μας υπόσχεση και δέσμευση για το όραμά μας για την Κίσαμο. Με την παρουσία τους στα Δημοτικά Συμβούλια και με τις προτάσεις τους στη δημοτική μας ομάδα, προχωρούμε όλοι μαζί ενωμένοι. 
Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω τους Δημοτικούς Συμβούλους που ξαναναλαμβάνουν επιτελικές θέσεις στο νέο σχήμα, το οποίο θα πορευτεί για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Επιδίωξή μας είναι, όχι μόνο να ολοκληρώσουμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα, αλλά να καταστήσουμε σαφές στην κοινωνία της Κισάμου, ότι υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση στα κοινά. Υπάρχει ο δρόμος της ειλικρίνειας, της σωστής και έντιμης ενημέρωσης που πολλές φορές, μπορεί να αργεί να δικαιωθεί, αλλά στο τέλος, δικαιώνεται και είναι πάντα προς όφελος της πλειοψηφίας των δημοτών μας. 
Να τονίσουμε τέλος, ότι η αλλαγή δεν ήταν επιβεβλημένη και ότι θα μπορούσε να συνεχίσει το ίδιο σχήμα. Έκρινα όμως σκόπιμο ότι θα έπρεπε να υπάρξουν μετακινήσεις ρόλων που θεωρώ ότι θα αποδώσουν καλύτερα. Κάποιοι άνθρωποι μετά από ένα διάστημα ενασχόλησης με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, αναζητούν νέα κίνητρα, αφού ο Δήμος τους δίνει αυτή τη δυνατότητα, διότι το φάσμα του είναι ευρύ. Συνεπώς μπορούν να προσφέρουν και από άλλα "πόστα", με τον ίδιο ή και περισσότερο παραγωγικό τρόπο.  

1 σχόλιο:

john είπε...

ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΤΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΙΩΣ.