Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ

Πριν 4 μέρες γράψαμε ..... οτι στην οδό Τομπάζη στην αρχή της κοντά στην πλατεία Τζανακάκη η σχάρα έχει καταρρεύσει και οι ζημιές στα αυτοκίνητα καθημερινές. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα πέσει κανένα μηχανάκι που δεν γνωρίζει το πρόβλημα.
- Από χθες η σχάρα είναι φτιαγμένη και με πίσσα μάλιστα γύρω -γύρω. Μπράβο. 
Βέβαια θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά ..αυτά τα μικρά και ασήμαντα μας κάνουν πόλη, αυτά που δυστυχώς ως και σήμερα καμιά δημοτική αρχή δεν τα έβλεπε, ούτε τα βλέπει. 
Τελικά μήπως μας χρειάζεται μια ομαδούλα 2-3 ατόμων, με σύμβαση φυσικά και νόμιμοι, να φτιάχνουν όλα αυτά που ο χρόνος και η αδιαφορία μας τα κάνουν να "φαίνονται" οτι θρουλούμε ανυπεράσπιστοι; Μια ομαδούλα που δεν θα χρειάζεται, ούτε τα μπλοκ, ούτε τα ΜΜΕ, για να φτιάχνει αυτά που έχει υποχρέωση η κάθε δημοτική αρχή να κάνει.
Για τις λάμπες δεν το σχολιάζω το σχολιάζουν άλλοι......

Δεν υπάρχουν σχόλια: