Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑIΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του ΝΕΣΚ που είναι οικονομικά τακτοποιημένα, καθώς και όλοι οι επαγγελματίες που ασκούν εμπορική δραστηριότητα και επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύλλογο.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι τακτοποιημένα οικονομικά, έχοντας πλέον τη δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών τους προς το Σύλλογο (με 5€ ανά μήνα) για τα προηγούμενα έτη και εξόφλησης της αναπροσαρμοσμένης Συνδρομής για το έτος 2017 η οποία ανέρχεται στα 15€.
Επιπλέον δικαίωμα ψήφου έχουν και όλοι οι επαγγελματίες που ασκούν εμπορική δραστηριότητα και επιθυμούν να εγγραφούν στο Ν.Ε.Σ.Κ., έως και την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας.
Αιτήσεις συμμετοχής υποψηφίων, θα γίνονται δεκτές έως και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στη γραμματεία του ΝΕΣΚ  στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος.
Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο του Συλλόγου ή στα τηλέφωνα     
28220 -22772 & 6945804949 - 6988934328 

Δεν υπάρχουν σχόλια: