Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Προσθήκη λεζάντας
Έγινε χθες το μεσημέρι η 7η Τακτική Γενική Συνέλευση του Νέου Εμπορικού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου παρουσία αρκετών μελών του συλλόγου.
Αφού έγινε ο οικονομικός απολογισμός του 2016 και εγκρίθηκε και προϋπολογισμός του 2017, κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του συλλόγου που θα γίνουν την Πέμπτη στα γραφεία του συλλόγου στην Ηρώων Πολυτεχνείου.
Τα ονόματα των υποψηφίων (που είναι 11) θα δημοσιευθούν αργότερα σήμερα αφού βγει το επίσημο δελτίο τύπου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: