Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ !!!

Μια καλή ιδέα για να μας βρίσκουν και να μην ρωτούν άσχετους ...... μπορεί να γίνει και με την ευγενή προσφορά όλων των ξυλουργών της περιοχής, μάλιστα είναι πολύ εξυπηρετική αλλά και όμορφη, συνάμα παραμερίζουμε το χάλι με τις πολλές και αντιαισθητικές πινακίδες που βάζει ο καθένας και όπου θέλει!!! Σε δυο σημεία μια στην πλατεία Ειρηναίου (Δημαρχείο) και μια στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου!!
Θα μπορούσε να γίνει και με χορηγία των διαφημιζόμενων, αν σε κάθε ταμπέλα έμπαινε και το όνομα ενός μαγαζιού και που βρίσκεται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: