Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ...

Απολογισμός δημοτικής αρχής εποπτευόμενου φορέα.... Μονομετοχική εταιρία του δήμου, καθαρά έσοδα το 2012 ...κρατηθείτε για να μην πέσετε !!!!!!!! 39.000ε. Τώρα να πω; Μάλλον η χρονιά δεν ήταν καλή πέρυσι!!!!
 - Ερώτηση αν βρεθεί ένα επιχειρηματίας και δώσει 100.000ε καθαρά στον δήμο θα του δώσουμε τις δυο καντίνες σε Ελαφονήσι και Μπάλο; 
- Το ξαναλέω ο δήμος Χανίων έβγαλε σε πλειστηριασμό 4 καντίνες στους Αγίους Αποστόλους .... δεν είναι δύσκολο να δείτε πόσα χρήματα εισέπραξε καθαρά. Μόλις το δείτε βέβαια θα πάθετε πλάκα!!!!
Μετά έχουν απορία γιατί δεν πάει κόσμος να ακούσει τα συμβούλια!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: